DE ROTTERDAMSE LATEXSPUITER!

LATEX SPUITEN KAN AL VANAF €3,50 PER M2.

Latex spuiten Rotterdam | De Rotterdamse latex spuiter heeft al meer dan 10 jaar ervaring en behoort tot één van de specialisten in Rotterdam, omtrent latex spuiten. Onze specialisatie: latex spuiten in Rotterdam voor de particuliere en zakelijke sector. Met oog voor detail, nauwkeurige precisie en nodige ervaring leveren wij sensationeel resultaat af. 

DE ROTTERDAMSE LATEXSPUITER!

Latex spuiten Rotterdam | De Rotterdamse latex spuiter behoort tot één van de specialisten in Rotterdam, omtrent latex spuiten. Onze specialisatie: latex spuiten in Rotterdam voor de particuliere en zakelijke sector. Met oog voor detail, nauwkeurige precisie en nodige ervaring leveren wij sensationeel resultaat af.

LATEX SPUITEN ROTTERDAM

Is uw woning, kantoor of bedrijfspand toe aan een opfrisbeurt? Dan bent u aan het juiste adres bij De Rotterdamse Latex Spuiter. Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam en omgeving. Doordat wij werken met hoogwaardig materiaal en jarenlange ervaring hebben kunnen we optimaal resultaat bieden. 

U kunt ons bereiken op: 06 419 733 19

"

Latex laten spuiten

Wij zijn gespecialiseerd in Latex spuiten Rotterdam en maken gebruik van premium latex verf en gespecialiseerde spuit-apparatuur voor een sensationeel resultaat. Daarbij is latex spuiten breed toepasbaar en kan vrijwel op iedere ondergrond gebruikt worden.

Voordelen latex spuiten

Het spuiten van latex heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat er in een korte tijd grote oppervlaktes kunnen worden bespoten. Daarnaast wordt het gelijkmatig gespoten waardoor er geen kleurverschillen zullen ontstaan. 

LATEX SPUITWERK ROTTERDAM

Latex spuitwerk Rotterdam Wij werken met een all-in prijs. Hierin zit alles inbegrepen voor het afleveren van kwaliteit spuitwerk zoals: Afplakken, kitten en het herstellen van beschadigingen. Ook wordt het afplak-materiaal verwijderd en afgevoerd zodat we de ruimte netjes achterlaten. Hierdoor zult u weinig overlast ondervinden van de werkzaamheden die wij verrichten.

Het spuiten van latex in Rotterdam op bijvoorbeeld wanden of plafonds is iets wat u ook zelf kunt doen. Echter heeft u hiervoor wel een spuit nodig. Deze spuiten zijn zeer kostbaar. Wij adviseren u daarom te allen tijde een specialist in te schakelen. Voor vrijwel elk project hebben wij een passende oplossing

VOORDELEN

✓ Zéér scherpe tarieven.
✓ Snel opgeleverd.
✓ Geschikt voor grote oppervlakte.
✓ Breed toepasbaar.
✓ Geen strepen en banen.
✓ Breed kleurenpallet.
✓ Milileuvriendelijke verf.

 

PARTICULIERE OFFERTE 

Vrijblijvend een particuliere offerte opvragen?
Dat kan via onderstaande button!

ZAKELIJKE OFFERTE

Vrijblijvend een zakelijke offerte opvragen?
Dat kan via onderstaande button!

RECENT OPGELEVERD